Policy för returer

Vår 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti

 

Mycket kärlek och omsorg har lagts ner på att utveckla Zeemelia-produkter och vi är så säkra på att du kommer att älska dem att vi erbjuder en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti utan några frågor.

 

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande via kontakt@Zeemelia.com och inkludera ditt ordernummer i e-postmeddelandet.

Det kan ta 2-3 arbetsdagar för oss att granska ditt anspråk. Om din reklamation godkänns kommer vi att förse dig med ett RA-nummer tillsammans med vår returadress. Kunden kommer att vara ansvarig för returfraktavgiften och även en 25 % administratörsavgift som kommer att dras av från återbetalningssumman.

 

 

Allmänna Villkor

 

  • Din reklamation måste lämnas in inom 30 dagar från ditt köpdatum.
  • Vår pengarna-tillbaka-garanti gäller inte för produkter som köpts under en reaperiod eller där en rabatt-/kampanjkod har använts.
  • Kunden kan bara göra ett anspråk en gång och det måste vara deras första beställning på Zeemelia.com. Om du tidigare har köpt av oss är du tyvärr inte berättigad att lämna in ett återbetalningskrav.